Yapımcılığını Cine1Can, yönetmeliğini ise Zonguldaklı Kemal Danacı'nın üstlendiği 'Koyver Gitsin' ekibi, Köy Muhtarı Hayrettin Ünlütürk'ün daveti üzerine Şehitler Parkı'nda köy kahvaltısı yaptı. Kahvaltı sırasında film ekibine vatandaşlar büyük ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çektirdiler.

15 yaşındaki Barış Öztürk çaldığı bağlama eşliğinde türküler seslendiren ekip, doğası ile ünlü köyün dere ve şalelerini gezdi.

Kışla Köyü'nün doğal güzelliklerine hayran kalan oyuncular değişik mekanlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Çaycuma'nın tanıtımına verdiği katkılardan dolayı tüm film ekibine teşekkür eden Muhtar Hayrettin Ünlütürk; "Toplumumuzun hayat damarı ve örnek kişileri olan sanatçıları köyümüzde ağırlamak bizleri çok onurlandırdı. Kendilerine ve çekmiş oldukları filme gişede başarılar diliyorum. Ayrıca tüm bölge halkımızı köyümüzün tarihi ve doğal güzelliklerini görmeye davet ediyorum"şeklinde konuştu.

Uzun bir doğa yürüyüşünden sonra tekrar çekimlere devam etmek için köyden ayrılan film ekibi ilgi ve alakaları için başta köy muhtarı ve ailesi olmak üzere Kışla Köyü halkına teşekkür ettiler.

Çaycuma'nın çeşitli köy ve mekanlarında çekilen 'Koyver Gitsin' isimli sinema filminin Kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi