Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'da mücadele eden Ereğli Belediyespor sezon öncesinde kurduğu kadro geride kalan 7 hafta içinde büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve çok iyi şartlarda hazırlık dönemi geçiren Ereğli Belediyespor, lige sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor yenilgisi ile başladı, kötü sonuçlar üst üste devam etti. Eflatun-beyazlı ekibin ligdeki tek galibiyeti sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı Devrek Belediyespor maçı oldu.

FUTBOLCULAR ÖZGÜVENİNİ KAYBETTİ

Alınan kötü sonuçların ardından Ereğli Belediyesporlu futbolcular özgüvenlerini kaybetti. Son oynadıkları karşılaşmada taraftarının önünde Haymana Belediyespor'a karşı 90'ncı dakikaya 1-0 yenik giren Ereğli Belediyespor beraberliği 90+5'nci dakikada kurtarmıştı. Bu sonuçların ardından strese giren eflatunlar taraftarını da üzdü.

GÖYNÜK MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLACAK MI?

Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda Göynük Belediyespor ile karşılaşacak. Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda bu kritik maçın hazırlıklarını sürdüren eflatun-beyazlı ekip için karşılaşmanın çıkış maçı olması bekleniyor.

Ereğli Belediyespor 8'nci hafta öncesinde 6 puanla 13'ncü sırada küme düşme potasında bulunurken, rakip Göknük Belediyespor ise 8 puanla ligin 10'ncu sırasında kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi