Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10.grupta mücadele eden Devrek Belediyespor ikinci yarının ilk maçında saha ve seyircisi önünde Karasuspor ile karşılaştı.

Rakibi karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamayan kırmızı-beyazlı ekip haftaya aynı puanla girdiği rakibi karşısında beklemediği bir yenilgi aldı. Devre arasında kadrosuna 6 yeni futbolcu dahil eden Devrek Belediyespor sezonun ilk maçında deplasmanda Karasuspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

İlk yarının son haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla çıkış yakalayan Devrek Belediyespor'un ikinci yarıya sahasında yenilgi ile başlaması üzüntü yarattı. Antrenör Hüsnü Akın bu maça iş kazası olarak bakarke, önümüzdeki haftalarda tekrar çıkışa geçip üst sıraları hedefleyecekleri mesajını verdi.

Kırımzı-beyazlı ekip Karasu yenilgisini unutarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çilimli Belediyespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak. Çilimli Belediyespor sahasında etkili oynayan bir ekip olmasına rağmen Devrek Belediyespor zorlu deplasmana galibiyet parolasıyla hazırlanacak.

Oynadığı 14 maçta 15 puanla 10'ncu sırada bulunan Devrek Belediyespor bu karşılaşmalarda rakip kaleleri 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 24 gol gördü.

Editör: Pusula Gazetesi