Kozlu Belediyesi'nin Ak Partili üyesi Tahsin Karaaslan'a ait iş makineleri Tamer Yılmaz'a ait şirket üzerinden Kozlu Belediyesi'ne iş yapıyor.

Belediye Meclis Üyeleri ve birinci derecede yakınlarının görev yaptıkları belediyelerle iş yapmasının önünde yasal engel bulunduğu için Tahsin Karaaslan formülü bulmuş.

Tahsin Karaaslan'ın ait iş makineleri, Farklı kişiler üzerinden Kozlu Belediyesi'ne kiralanıyor.

Kozlu'daki olaylar bununla da bitmiyor.

Genel Merkez tarafından istifası istenen ve hiç direnmeden istifasını veren eski İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, belediyeye ait bir dükkana kuruyemişçi açmak üzere.

Pusula'da çıkan haberin üzerine, belediye Ahmet Özdemir'i direkt kiracı yapmayacak. Ahmet Özdemir'in istediği işyeri Kofder üzerinden verilecek.

Kozlu Belediyesi'nin yeni binası bir türlü bitirilemiyor. Sürekli fiyat artışı yapıldığı iddia ediliyor. Yeni binaya ait mobilyalar ise yine Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un operasyonuyla teslim edildi. İşin içinde bir süre önce Kozlu İlçe Başkanı olmak için büyük çaba gösteren Serkan Günay'da yer alıyor.

Zeki Tosun'un Kozlu Belediyesi konusunda sessiz kalmasının nedeninin bu tür ticari ilişkiler olduğu belirtiliyor. Bilindiği gibi Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne doğrudan teminle mal vermeye kalkmış, yüksek fiyat nedeniyle şube müdürü imza atmayınca, soruşturma başlatılmıştı. Tosun, olayda adının geçmemesi için verdiği mobilyaları bağış göstermek zorunda kalmıştı.

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Gören'in henüz ipleri eline alamadığı, halen Ahmet Özdemir'in sözünün geçtiği belirtiliyor. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ın Ahmet Özdemir'den vazgeçemeyişinin arkasında aralarındaki özel sırlar olduğu belirtiliyor.

Ahmet Gören'in bir an önce 'ilçe başkanı' gibi hareket etmesi isteniyor.

Özelte Kozlu'da durum şöyle:

Erim, Başkan Kerim'i almış, Erim'in yeğeni Berkan, Yardımcısı Mustafa'yı almış!

Hep beraber beştaş oynuyorlarmış!

Taş dediysek öyle taş değil!

Editör: Pusula Gazetesi