TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, toplanma tarihinin 25 Haziran tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar sonrasında kesinlik kazanacağını söyledi. Hürfikir TFF'nin liglerin oynanmasına karar vermesi halinde tüm futbolcu ve teknik ekibin Corona Virüs testinden geçeceğini belirtti.

"TFF'NİN VERECEĞİ KARAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, idmanlara başlamak için Türkiye Futbol Federasyonun kararını beklediklerini ifade ederek şunları söyledi: ''Bizim ligimizde ve diğer liglerde bazı kulüpler toplanarak çalışmalarına başladı. Biz diğer kulüpler gibi Türkiye Futbol Federasyonun vereceği kararı bekliyoruz. Federasyon 25 Haziranda kesin kararını açıklayacak. Bizde o karara göre hareket edeceğiz. Bizim erkenden toplanacak gücümüz yok. Bütçemiz kısıtlı. Ama toplandığımızda da gerekeni yapacağız'' dedi.

"OYNAMA KARARI ÇIKARSA TESTTEN GEÇECEĞİZ"

Hürfikir, ''TFF liglerin oynanması yönünde karar verirse toplanma tarihi belli olduğunda oyuncular ve teknik heyet testten geçecek. Şuan için test konusunda nerede yapacağımız belli değil. Belki Zonguldak'ta yaparız. Oyuncularımız ve teknik heyet sosyal mesafe kuralına dikkat edecek. Bizim için önceliğimiz sağlık. Zaten toplanmayı ertelememizin öncelik sebebi de oyuncuların ve teknik heyetin sağlığı. İnşallah bir sıkıntı olmadan antrenmanlarımıza başlayacağız'' dedi.

"KORKUMUZ YOK"

Liglerin oynanması halinde küme düşme gibi bir korkularının olmadığını ifade eden Hürfikir, ''Bu takım ligde kalacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ben takımıma güveniyorum. Bu sezon genç ekibimiz iyi işler çıkarttı. Şartlar ne kadar kötü olsa da canlarını dişlerine takarak takım için arma için ellerinden geleni yaptılar. Hepsinden Allah razı olsun. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Keşke şartlar iyi olsa da daha kaliteli şeyler yapabilsek. Ama şartlar bu" dedi.