Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen seminer için Bolu'ya gelen Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Yunsoo Cho, Başkan Yılmaz'ı ziyaretinde Bolu'ya hayran kaldığını söyledi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenecek "Kore-Türkiye ilişkileri" konulu seminer için Bolu'ya gelen Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Yunsoo Cho, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye binası önünde karşılanan Ankara Büyükelçisi Cho, başkanlık makamında şeref defterini imzalayarak, daha sonra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.
Bolu'ya hayran olduğunu ve geçen yıl Abant'a da geldiğini belirten Cho, "Doğal güzellikler Bolu'nun karakteristik özelliği. Buraya gelirken bazı araştırmalar yaptım. Gerçekten çok şanslısınız. Geçen yıl Abant'ta göl çevresinde yürüme fırsatım olmuştu. Eşsiz bir güzelliğe sahip. Ben, Koreli turizm acentelerine Bolu hakkında telkinlerde bulunacağım, onlardan Bolu'yla alakalı bir çalışma yapmasını isteyeceğim" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi