Online ya da telefon ile istediğiniz ürünleri sipariş vereceğinizde aklınızda soru işaretleri mi var? Güvenli ödeme yöntemleri ile hiç korkmadan, spor ürünlerinin ilk adresi Korayspor'dan kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Peki nedir bu güvenli ödeme yöntemleri?

Korayspor.com'da ödemelerinizi Kredi Kartı, Sanal Kart, Kapıda Ödeme, Banka Havalesi ve PayPal ile yapabilirsiniz.

Kredi Kartı ile Ödeme

Verdiğiniz siparişlerinizi ödemesini kredi kartıyla (3D SECURE) online olarak yapabilirsiniz. Siparişlerinizi kredi kartı ile ödemek istediğinizde aşağıdaki özelikteki kartlarınıza, tüm ürünlerimizde vade farksız peşin fiyatına 4 taksit yapılmaktadır. Tüm kredi kartlarına tek çekim yapılabilmektedir.

Uluslararası Güvenlik Platformu (3D Secure)

VISA tarafından geliştirilen 3-D Secure protokolü Mastercard tarafından da kabul edilmiş, bir uygulama şartı olarak getirilmiştir ve Garanti Bankası tarafından Ulusal Güvenlik Platformu (3-D Secure) adıyla hizmete açılmıştır.

Sistem uyarınca, sanal ödeme işlemi sırasında müşteriye bankası tarafından ödeme şifresi sorulmakta ve böylece kart sahibinin kimliği doğrulanmaktadır. Bu sayede yetkisiz kişilerce kredi kartlarının internet ortamında kullanılmasının önüne geçilmesi sağlanmaktadır.

Banka Havalesi ile Ödeme

Korayspor'da havale/EFT ödeme seçeneği ile verilen siparişler, ödemenin hesabımıza yansıdığı tarihte geçerli olacaktır. Bu süreç içerisinde ödemesi yapılmayan siparişlerde bulunan ürünlerin stoklarının tükenmesinden Koray Spor Ltd.Şti sorumlu değildir. Siparişinizin gecikmemesi için, havale/EFT işlemlerinde açıklama bölümüne 6 haneli sipariş numaranızı girmeniz gereklidir. Açıklama bölümüne bunun dışında bir şey yazmanıza gerek yoktur. Sipariş numaranızı "Sipariş Onayı" sayfasından sonra ekranda görebilirsiniz. EFT yaparken alıcı olarak Koray Spor San. Tic. Ltd. Şti. belirtilmelidir. Açıklama bölümüne sipariş numaranızı eksiksiz girdiğiniz takdirde, Garanti Bankası'na yapılan havaleler en geç 1 saat içinde onaylanır.

Banka Havalesiyle Ödeme seçeneğini seçtiğiniz an, ilgili banka hesaplarımıza havale yapabilirsiniz. Hesap bilgileri, bu seçeneği tıkladığınız zaman liste halinde ekranınıza gelecektir.

Havale ile güvenli ödeme yöntemleri seçtiğiniz zaman, işlemlerinizin daha hızlı bir şekilde yürütülebilmesi için Havale Bildirim Formu 'nu doldurmanız ve de e-mail yolu ile göndermeniz gerekmektedir. Siparişiniz ettiğiniz ürünler, havale işleminiz bize ulaştıktan sonra işleme sokulmaktadır ve de en geç 3 iş günü içerisinde anlaşmalı olduğumuz kargo şirketine verilmektedir. Havale işlemini, 3 iş günü içinde yapmazsanız siparişiniz otomatik olarak iptal edilecektir.

Kapıda Ödeme

Korayspor.com'dan hayatınızı kolaylaştıran bir hizmet; kapıda ödeme !

Size sunulan diğer güvenli ödeme yöntemleri yanı sıra; vereceğiniz tüm siparişlerde kapıda nakit ödemeyi tercih edebilir; Türkiye'nin neresinde olursanız olun, evinizin rahatlığında alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Satışı yapılan ürünün, Yurtiçi Kargo tarafından ulaştırılması ve teslimat anında, ürün bedelinin, Aldığınız ürünleriniz için kapıda nakit tahsilat yapılmasıdır.

Kapıda ödeme seçenekli alışverişleriniz de adres bilgilerinizi ve telefon bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekmektedir. Telefon ile müşteri temsilcilerimiz tarafından gün içerisinde teyit alınmaktadır. Telefon bilgileri eksik yanlış veya farklı girilmesi dahilinde siparişiniz iptal edilerek gönderilmeyecektir.

Kapıda ödeme siparişlerinizde her hangi ek bir ücret alınmamaktadır.

Korayspor ile online ve telefondan sipariş ile dünyanın en ünlü spor markalarına ulaşmak oldukça kolay! Haydi şimdi korayspor.com'da alışveriş zamanı!