Türkiye Masa Tenisi faaliyet programında yer alan 1.lig ve 2.lig müsabakası 9-11 Kasım tarihleri arasında Eskişehir'de yapılacak. Yarışmaya, Zonguldak Özel İdare Yolspor kulübün Bayan takımı 1.lig , erkek takımı ise 2.lig mücadele edecek.

Özel İdare Yolspor kafilesinde Antrenörler Burçin Aygün, Hilal Yamak yer alırken 1.lig bayan takımın kadrosunda; Dilara Özdemir, Pelin Açıkgöz , Betül Işıl Emre ve Zeynep Dalkıç, 2.lig erkek takımında ise Furkan Uslu, Şükrü Can Yılmaz, Özgür Yılmaz yer alıyor.

Eskişehir'de gerçekleştirilecek müsabakalar öncesinde açıklama yapan Özel İdare Yolspor antrenörü Burçin Aygün "Bu sezona iyi hazırlandık, lig maçların havası bir başka oluyor, genel olarak rakiplerimizin çoğu transfer yaparak takım kurdular ve güçlü takımlar var, bizim takımımız ise bayan ve erkek takım olmak üzere alt yapı sporcularla mücadele edeceğiz, 3 gün sürecek müsabaka toplam 8 maç yapacağız. Bunun içinde her şeyin farkındayız, önemsiyoruz, iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi