Termodizayn Konteyner Evler akıllı ve pratik çözümler olarak büyük avantajlar sağlıyor. Konteyner çelik konstrüksiyon altyapısını kullanarak konforlu, estetik, akıllı tasarlanmış sizlere büyük kolaylıklar tanıyor. Ev ve konut ihtiyaçları haricinde, cafe ve restoranlar ofis personel binaları, showroom ve satış ofisleri, turizme dönük konaklama üniteleri şeklinde de tasarlanabilen bu teknoloji harikaları sizlere önemli fırsatlar sunuyor.

Betonarme evlere göre daha ekolojik ve çevreye zararsız yapısı, yenilenebilir esnek ve modern tasarımları yanında taşınabilir olması dolayısıyla modülerlikleriyle Konteyner evler Türkiye'de de hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya ve anlam kazanmaya başladı. Doğaya zarar vermeme konusunda da önemli olan konteyner evler ve işyerleri artık sık tercih edilen yapılardan birisi haline geldi.

Termodizayn

Termodizayn Konteyner Tahıl Soğutma Üniteleri

Termodizayn Tahıl Soğutma Üniteleri, silo içerisinde bulunan ürünü, nemli ve soğuk hava ile soğutur. Bu sayede ürünlerinizin içerisinde zararlıların çoğalmasını engeller.

Tahıl Soğutma Üniteleri, her mevsimde ve her hava şartında çalışabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Ürünlerinizi soğuk ve nemli hava ile soğuttuğu için, ürünlerinizi kurutmaz, havaya giden su buharı kaybını önlemektedir. Tahıl Soğutma Ünitelerinin, tekerlekli ve mobil olması sayesinde istediğiniz siloya kolaylıkla taşınmaktadır.

Termodizayn Konteyner Güneş Enerjili Soğuk Depolar

Konteyner tip soğuk depolar ile 7 gün 24 saat şebekeden bağımsız olarak, istediğiniz yerde ürünlerinizin soğuk depolamasını sağlayabilirsiniz. Güneş enerjisi ile çalışan konteyner tip soğuk odalar ile meyveler, sebzeler, et ve et ürünleri gibi çabuk bozulan gıdalardaki soğuk muhafaza problemleri ve hasat sonrası kayıp problemleri kolaylıkla çözülebilmektedir. Termodizayn güneş enerjili soğuk depoları, taşınabilir olması sebebi ile doğrudan tarlalara, hayvancılık ve balıkçılık yapılan yerlerde üretim tesislerine kolaylıkla taşınabilmektedir.

Termodizayn Konteyner Tip Evler

Ev ve konut ihtiyaçları haricinde, cafe ve restoranlar, fast food satış kioskları, ofis personel binaları, showroom ve satış ofisleri, turizme dönük konaklama ünitelerini şeklinde kullanılan , ihtiyaç ve beklentilerinize göre tasarlanmıştır.

Termodizayn Konteyner Tip Mobil Şoklama Üniteleri

Konteyner şoklama tünelleri taşınabilir olması sebebi ile istenilen yerlere konulabilir veya kiralanabilir. Taşınabilir soğuk depo olması birçok avantaj sağlar. Sabit tip panel soğuk depoların montaj ve demontaj işlemleri oldukça maliyetli olmaktadır. Bu yüzden birçok işletme sahibi konteyner tip soğuk depoları tercih etmektedir.

Termodizayn taşınabilir konteyner tip şoklama sistemleri uluslararası taşımacılık standartlarına uygundur.

Üzerindeki soğutma cihazları sahra tipi tropikal şartlarda bile sorunsuz çalışmaktadır.

Termodizayn Konteyner Tip Soğuk Depolar

THERMODESIGN konteyner tip soğuk depolar istenilen yere taşınabilmektedir. İstediğiniz yere koyabilir ve kiralayabilirsiniz. Özellikle et ve balıkçılık firmaları taşınabilir konteyner tip soğuk depoları tercih etmektedir.

Termodizayn Seyyar Kasap ve Balıkçı Dükkanları

Dört mevsim şartlarında çalışabilen bu dükkanlar kullanıma hazır halde sunulmaktadır. Mobil dükkanlar ihtiyaca göre farklı modellerde üretilmektedir. Balıkçılar, Tavuk satıcıları, Kasaplar, Sebze ve meyve satıcıları, Dondurmacılar, Şarküteriler, seyyar marketler ve Mini bakkallar için uygundur. Termodizayn Mobil Dükkanlarını istediğiniz yere taşıyabilir veya kiraya verebilirsiniz.

Termodizayn Mobil Hastaneler

Seyyar Mobil Konteyner tip hastaneler özellikle askeri alanlarda sahrada fayda elde etmek amacı ile tasarlanmıştır. Halkın klinik ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte donatılmıştır. Modeller ihtiyaca bağlı olarak daha fazla tıbbi ekipman ile opsiyon olarak ta sunulabilmektedir.

Termodizayn Mobil Mezbaha

Ünite, bir dizel jeneratör, su deposu, basınçlı su, soğuk oda ve tamamen kendi kendine yeten operasyona olanak tanıyan araçlar ile donatılan Termodizayn Mobil Mezbaha, Karkaslar işlendikten hemen sonra soğutma başlar ve ertesi sabah istenen sıcaklığa düşer.

Termodizayn Mobil Morg Kabinleri

Mobil Morg Ünitesi içine konan cenazenin bekletilmesine uygun koşulları sağlayacak şekilde imal edilmiştir. Kapılar ısı transferini önleyecek şekilde izolasyonludur. Mobil Morg Ünitesi hermetik kompresörlü olup cenazenin konulduğu ortamı -5°C ile 5°C arasında soğutacak şekilde muhafaza özelliğine sahiptir. Termodizayn Mobil Morg Ünitesinin kabinleri içerisindeki sedyeler teleskopik raylı olup maksimum 185 kg kaldırma kapasitesine sahiptir.

Termodizayn Mobil Su Sebili

THERMODESIGN soğuk su sebilleri sıcak ülkelerdeki su sıkıntılarına çözüm olarak tasarlanmış bir ürün olmakla birlikte, tropikal iklim şartlarına göre tasarlanmıştır. Taşınabilir olması sebebi ile büyük avantaj sağlayan Mobil su sebili, istendiği taktirde direk şebeke hattına bağlayabilmektedir.