TFF 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele veren Zonguldak Kömürspor ligin ilk 2 haftasında galibiyet göremeyen 6 takımdan bir tanesi. Ligde özellikle Kırşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor iki maçını da kazanarak 6 puan ve kayıpsız zirve yolunda ilk 2 sırayı paylaşıyor.

Zonguldak Kömürspor dahil, Karacabey Belediyespor, 24 Erzincanspor, Uşakspor, Kırklarelispor ve Pazarspor puanla tanışamadı. Kastamonuspor ise haklarını dondurarak ligden çekilmişti.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR, UŞAK'I AĞIRLAYACAK
Ligde puansız iki takım olan Zonguldak Kömürspor ve Uşakspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.30'da kozlarını paylaşacak. İki takımdan biri ilk puanını veya ilk galibiyetini alacak.
Uşakspor'u daha önce Zonguldak Kömürspor'u da çalıştıran Serkan Afacan çalıştırıyor. Zonguldak Kömürspor'un başında ise Cafer Aydın var. İki teknik adamda takımlarının kazanması için varını yoğunu ortaya koyacak. Cafer Aydın ise cezası nedeniyle yine tribünde olacak.

ELMAS, UŞAKSPOR'A KONSANTRE OLUYOR
Kırmızı-lacivertli ekip Fener Sahası'nda Teknik Direktör Cafer Aydın nezaretinde yaptığı idmanlarla Uşakspor maçına hazırlanıyor. Teknik Patron Cafer Aydın idmanlarda futbolcuları zaman zaman uyararak yapmaları gereken taktikler konusunda uyarılarda bulunuyor. Futbolcular, Uşakspor maçına üst düzey motive ile hazırlanıyor.

Zonguldak Kömürspor, rakibi Uşakspor'u taraftarın önünde yenerek ilk galibiyetini almanın planlarını yapıyor.