Beton santrali tesislerinde geliştirilen yedek parça ürünleri ve yol yapımında kullanılan diğer malzemeleri bulabilirsiniz. Ağır betonların kırımı ve taş elemeleri için güçlü makineler ile çalışılmakta. Maden çıkarımları, yol yapımları, beton zemin ve toprak işçiliği konusunda ihtiyaç duyulan makineleri kiralayabilir ve diğer özellikteki makineleri satın almaya yönelik tanıtım kataloglarına siteden göz atabilirsiniz.

Satılık Konkasör Makineleri

Konkasör makinelerinin kullanıldığı büyük santraller için dayanıklı ve güçlü makine siparişleri alınmakta. Aynı zamanda firmadan alınan makinelerin tamir ve onarım takibi yapılmakta. Kiralanabilen makineleri aynı zamanda satın almak için firma ile görüşme yapabilirsiniz.

Satılık beton santrali ve diğer mobil beton, taş kırma santrali, eleme, kompakt beton santralleri gibi yerlerde çalışan konkasör makineleri için talepte bulunabilirsiniz. Santrallerde yapılan eleme, kırma ve dökme beton ürünleri için sipariş verilebilir. Yol sektörü işlerinde yıkama, eleme ve kırma özelliğine sahip olan çeşitli özellikte konkasör makineleri için irtibat numaralarından bilgi alınabilir.

Tesis ve Santral Hizmetleri

Beton santrali ve asfalt plent tesisinde üretilen malzemeler için kullanılan kaliteli makine ayrıcalıkları sayesinde mekanik plent tesis çalışmalarına da imza atılmıştır. Tesislerde çalıştırılmak üzere kiralanan bu büyük makineler sigortalı olarak müşterilere gönderilir. Tesis makinelerine ait her türlü yedek parça ürünü bulmak mümkün. Kaliteli tesis hizmetleri içinde titreşimli eleğe ve tersiyer kırıcılarına da yer verilmiştir.

Satılık beton santrali ve üretim makineleri ile birlikte satışa çıkan kullanım alanları bulunmakta. Bu satışlar ve kiralamalar aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında da desteklenmekte. Maden bölgeleri için gerekli olan konkasör makineleri ile birlikte daha hızlı işçiliği yakalamış olursunuz.

Editör: Pusula Gazetesi