Ramazan Taşdemir'in Başkanlığını yaptığı Çaycumalılar Derneği hafta sonunda ilk kongresini gerçekleştiriyor. Ancak dernek yönetiminde ciddi sorunlar yaşanıyor.

Yeni kurulan derneğin, kurucu yönetim kurulunda görev alan TTK Kilimli İşletme Müdürü Hüseyin Çınar, Serkan Kınıcı, Ali Karagöl, Erol Ünal istifa ettiler.

Kuruluşunun üzerinden altı ay geçmeden istifaların yaşanması, beklenti içinde olanların beklentilerinin karşılanması derneği kamuoyunda küçük düşürdü.

Çaycuma ve Zonguldak kamuoyundan yeterli ilgi ve desteği göremeyen derneğin yönetiminde halen beklenti içinde olan isimler görev alıyor.

Çaycumalılar Derneği (ÇAY-DER) ilk kongresini gerçekleştiriyor. ÇAY-DER Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada; "Zonguldak'ta beklentiler ve yoğun talepler doğrultusunda kısa bir süre önce kurduğumuz ve kamuoyunda kısa sürede kendinden söz ettirmeyi başardığımız Çaycumalılar Derneği (ÇAY-DER) Olarak ilk kongremizi Cumartesi günü GMIS Şemsi Denizer Salonunda yapacağız. Tüm üyelerimizi genel kurula bekliyoruz. Değerli üyelerimizi bu vesile ile ağırlamaktan onur duyacağız" açıklaması yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi