Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun 8 Şubat'ta yapılacak kongre ile ilgili bilgilendirme yaptı.
AK Parti İl Başkanı Tosun, il yönetimi üyelerinin 30'dan 40'a çıktığını belirterek "Zonguldak ilimize yakışır bir yönetim oluşturacağız" dedi.

Zeki Tosun kongre ile ilgili şu açıklamayı yaptı;
"Genel Merkezimizin talimatıyla, Zonguldak İl Kongremizle ilgili Seçim Kuruluna müracaatımızı yaptık. 8 Şubat 2021 Pazartesi günü, Kapalı Spor Salonu'nda saat 13.00'de yapacağımız. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Seçim Kurulu'na 15 günlük yasal süre içerisinde kongreyle ilgili müracaat ediliyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın programı doğrultusunda oynama yapılabilir.
AK Parti Zonguldak Teşkilatı olarak mevcut yönetim sayımız 30'dan 40'a yükseldi. Bu da bizlerin ekip kurma anlamında elimizi güçlendiriyor. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte istişare ederek, 2023'e giden yolda Zonguldak'ımıza ve partimize yakışan bir ekip oluşturacağız."