Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol 8 Haziran'dan itiberen toplantıların fiziksel olarak yapılacağını söyleyerek kongreler için acele edilmeyeceğini ifade etti. Süreçle ilgili bilgi veren Erol: "

Coronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ülke genelinde alınan tedbirler neticesinde fiziksel olarak bir araya gelerek toplantı yapılması yasaklanmış ve bu süreçte başta Genel Merkezimiz olmak üzere İl ve İlçe teşkilatlarımız bu süreci on-line toplantılar yaparak değerlendirmiştir.
Haziran ayı itibariyle başlayan normalleşme süreci doğrultusunda; yerel hassasiyetler dikkate alınmak kaydıyla, il/ilçe yönetim kurulu toplantıları ve il/ilçe divan toplantılarının gerekli tedbirler alınarak ve hijyen kurallarına uyularak 8 Haziran 2020 Pazartesi tarihinden itibaren fiziksel ortamda yapılması uygun olacaktır.
İl ve ilçe kongrelerimizin yapılması hususunda ise acele edilmemesi gerekmektedir. Kongre süreçleri Genel Merkezimiz tarafından bir takvime bağlanarak kademeli olarak gerçekleştirilecektir" dedi.