Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Engin Kızılkan, 30 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi üyelere seslendi.

Alaattin Toros aday gösterilemeyince başkan adayı gösterilen Kızılkan"Adaylığımız süresince hiç kimseyi ötekileştirme ve eleştirme gibi düşüncemiz olmadı" dedi.

Kızılkan'ın açıklaması şöyle;

"Bildiğiniz üzere, 30.06.2019 pazar günü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağanüstü genel kurulunda başkanlığa adayım. Odamıza hizmet etmiş hayatta olmayan tüm başkan ve yöneticilerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaşamını çeşitli meslek gruplarında sürdürenlere de bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Değerli meslektaşlarım, adaylığımız süresince hiç kimseyi ötekileştirme ve eleştirme gibi düşüncemiz olmadı, olmamıştır da... Ben ve yönetim kurulunda yer alan sizlerin de değer verdiğine inandığım arkadaşlarım, sizlere hizmet etme yolunda katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tecrübelerimizin yanı sıra yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız, bu sorumluluklarının bilincindeler. Her şeyden önce şeffaflık odamızın vazgeçilmezi olacaktır. Esnaf arkadaşlarımızın var olan sorunlarına en kısa sürede çözüm bulacağımızı taahhüt ediyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın düzenli olarak sizlerle bir araya gelerek, sorunlarınızı bir an önce çözüme kavuşturacağımızdan hiçbir meslektaşımızın şüphesi olmasın. Esnaf arkadaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağımızı, bizleri tanıyan sizler biliyorsunuz. Siz değerli meslektaşlarımıza genel kurulda vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür eder, tümünüzü yönetim kurulumuz adına saygıyla selamlıyorum."

Editör: Pusula Gazetesi