Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kongre kararı aldı. TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve yönetimi görev süreleri içinde verdikleri tüm sözleri yerine getirirken, yeni kongre zamanının gelmesi nedeniyle alınan kongre tarihi 11 Mart 2021 Perşembe günü olarak belirlendi.

Olağan Genel Kurulu, 11 Mart 2021 Perşembe Günü Saat 18.00'da Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda yapılacak. Belirtilen tarihte yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 18 Mart 2021 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar gerçekleştirilecek.

YENİ ADAYLAR ÇIKACAM MI?
TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya'nın tekrar aday olacağı öğrenilirken, Kaya'nın karşısına yeni bir aday çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmadı. Hakem ve gözlemciler için kongre süreci başlarken, camiaya yakışır, düzeyli bir kongre olması bekleniyor.

KONGRE DE GÖRÜŞÜLECEK BAŞLICA MADDELER ŞÖYLE:

Kongrede yapılacak başlıca faaliyetler şöyle sıralandı: "2018 - 2021 Faaliyet Dönemi Yönetim Kurulu Mali ve İdari Faaliyet Raporunun Okunması. Denetleme Kurulu Raporunun Okunması. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporlarının Müzakeresi, Oya Sunulması. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporlarının Ayrı Ayrı İbra Edilmesi. 2021 - 2024 Faaliyet Dönemi Tahmini Bütçesinin Okunması, Müzakeresi ve Fasıllar Arası Aktarma Yetkisinin Yönetim Kurulu'na Verilmesi ve Oya Sunulması. Derneğin Zorunlu Giderlerinin Karşılanabilmesi İçin Hakem ve Gözlemcilerin Bütün Müsabaka Tazminatlarından Yapılacak Yüzdelik Kesintilerinin Belirlenmesi ve Yönetim Kurulu'na Kesintilerin Yapılabilmesi / Toplanabilmesi İçin Yetki Verilmesi"