TFF 2. Lig'de mücadele eden Zonguldakspor'da sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Son yıllarda maddi-manevi büyük sorunlar yaşayan kırmızı-lacivertli ekipte maddi kriz özellikle bu sezon zirveye çıktı. Futbolcuların geçtiğimiz sezondan kalan alacakları sıcak para bulunamadığı gerekçesiyle ödenemedi. Bir çok futbolcu TFF'ye şikayet ederek kulüpten bonservislerini aldı, yaptırım uyguladı. Yeni sezon öncesinde yaşanan maddi kriz nedeniyle yönetim ne iç transferde, ne de dış transferde hiç bir somut adım atamadı.

Eren Enerji'nin daha önce takıma destek olmak amacıyla kendisinin kulübe sponsorluk konusundaki başvurusu, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Eren Enerji'nin geri adım atmasına neden olmuştu. Ancak Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Eren Enerji'nin zor şartlara rağmen destek olacağına inandığını söylemesi sıcak para konusunda bir umut doğurdu.

KONGRE BU KEZ YAPILACAK
Zonguldakspor'un 26 Haziran tarihinde kulüp binasında yapılması gereken kongresi gerekli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 1 hafta sonraya ertelenmişti. Yönetim kongreyi kulüp binasından TSO binasına aldığını açıklarken kongrede çoğunluk aranmaksınız bugün 17.00'da gerçekleştirecek. Yönetime girecek isimler ise merak ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi