Zonguldak'ta ölen komşusunun mezarını kazan 32 yaşındaki genç geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki komşu, bugün öğle vakti aynı mezarlığa defnedildi.

İddiaya göre; İstanbul'da kamyon şoförü olarak görev yapan ve bir süredir İstanbul'da bir hastanede tedavi gören Muharrem Aktaş (65) hayatını kaybetti. Zonguldak Merkez İlçe'ye bağlı Ayvatlar Köyü'nden olan Muharrem Aktaş'ın ölüm haberinin ardından köyde bulunan gençler mezar kazmak için mezarlığa indi. Bu esnada yine İstanbul'da yaşayan ve köyüne senelik izni için gelen 2 çocuk babası Engin Yurtseven (32) köydeki genç arkadaşlarıyla birlikte mezar kazmak için mezarlığa indir. Görgü tanıklarının iddiasına göre mezar kazma işleminin sonuna doğru aniden fenalaşan Engin Yurtseven mezara düştü. Yurtseven'in arkadaşları baygınlık geçirdiğini düşünerek yardımına koştu. Engin Yurtseven'in kalp krizi geçirdiğini anlaşıldı. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yurtseven, yolda yaşamını yitirdi.

AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİLER

Komşusu Muharrem Aktaş'ın cenaze töreni için hazırlık yaparken geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Engin Yurtseven'in cenazesi bugün sabah saatlerinde ailesi tarafından teslim alındı. Aktaş ve Yurtseven için bugün öğle vakti Ayvatlar Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Aktaş ve Yurtseven'in cenazeleri, kılınan cenaze namazı ve alınan helaliklerin ardından köy mezarlığına defnedildi.

Editör: Pusula Gazetesi