Birinci Amatör Küme Merkez grubunda dördüncü hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü çeşitli sahalarda oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Haftaya 7 puanla lider giren Terakkispor oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Aynı puana sahip olan Üzülmezspor ise averajla ikinci sırada bulunuyor.

Lider Terakkispor Pazarg ünü 13.30'da Fener Sahası'nda 6 puanlı Ayiçispor'u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla tamamlayan Terakkispor'da hedef 3 puan. Terakkispor liderlik koltuğunu kaptırmak istemiyor.

Terakkispor oynadığı üç maçta rakip kaleleri 7 kez havalandırırken, kalesinde ise 2 gol gördü. Rakip Ayiçispor ise attığı 6 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü. Ayiçispor 6 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Birinci Amatör Küme Merkez grubunda genç bir kadro ile mücadele etmesine rağmen aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerini daha üçüncü haftada geride bıraktı. Birinci Amatör Küme Merkez grubunda yer alan 9 takımın büyük bir bölümü de genç kadrolarla sahaya çıkıyor.

Editör: Pusula Gazetesi