Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı, 22-23-24'üncü Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan'ın adını taşıyan "Köksal Toptan Kütüphanesi ve Etüt Salonu" açıldı.
Köksal Toptan, mezun olduğu Mehmet Çelikel Lisesi'nde kendi adını taşıyan kütüphane ve etüt salonunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine; Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Mehmet Çelikel Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Sağlam Gürol ile çok sayıda davetli katıldı.
Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Slayt gösterisiyle devam eden programda, Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan'ın hayatı anlatıldı ve ardından Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan öğrencilere hitaben konuşma yaptılar, birlikte sohbet ettiler.
Söyleşi ve sohbetin ardından Mehmet Çelikel Lisesi Okul Müdürü İsmail Aşkar tarafından Toptan çiftine karakalem çalışması ile yapılan hediye takdim etti.
Ardından Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Vali Erdoğan Bektaş ve milletvekilleri ile birlikte kendi adını taşıyan kütüphane ve etüt salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Editör: Pusula Gazetesi