Misli.com 2.lig Beyaz Gup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda aylardır resmi maç oynanmıyor. Yapılan ihale ile birlikte stadın zemininin tamamen değişmesi ve bakımda olması nedeniyle Zonguldakspor maçlarını Devrek'te oynuyor. Bu süre içinde çim değiştirme işlemi tamamlanırken tartan pist değişimi için ise hava şartlarının düzelmesi bekeniyor. Tribünlerin kullanılmaması nedeniyle ise bazı koltuklarda çiçek açması ilginç görüntülere neden olmuştu.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel müjde vererek açık tribünlerin tamamına kırmızı-lacivertli yeni koltuklar yerleştireceklerini söyledi.

"AÇIK TRİBÜNLERE KOLTUK YERLEŞTİRECEĞİZ"

Konu hakkında açıklama yapan Hakan Yüksel, "Bildiğiniz gibi şuanda sahanın zemini olan yenileme çalışmalarımız tamamlandı. Şuanda bakımı yapılıyor. Tartan pist çalışmalarımız ise hava şartları uygun olduğu an itibariyle çalışmalara başlanacak. Tartan pist çalışmalarımız sonrasında taraftarlarımızın rahat bir şekilde maç izlemeleri için beton olan açık tribünlerimizin tamamına koltuk konulacak"