Düzce'nin Koçyazı Mahallesi TOKİ konutları içinde yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Törende yapılan konuşmalarda Düzce'de yapılan sağlık yatırımlarına dikkat çekildi.
Koçyazı Mahallesinde yapımı tamamlanan 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi için düzenlenen açılış törenine Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay, davetliler ve vatandaş katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, Düzce'nin yatırımlar konusunda çok şanslı iller arasında olduğunu belirtti.
Özyörük, "Bir yıldır ilimizdeki sağlık yatırımlarının meyvelerini görmeye başladığımız bir gündeyiz. Melen Ağzı'ndaki tesisimiz bitirildi. Türkiye'deki örnek sağlık tesisleri yarışmasında birinciliğe aday gösterilmişti. Ardından bu tesis İnşallah bugün itibariyle hizmete açılmış olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, sağlık yatırımları konusunda atılan adımlara dikkat çekerek, yatırımlardan Düzce'nin önemli pay aldığını vurguladı.
Ay, "Koçyazı sakinleri için burada yeni bir Aile Sağlığı Merkezi hizmete giriyor. Son zamanlarda büyük bir titizlikle yapılan sağlık yatırımlarından Düzce'miz de payını alıyor. Bu hizmetlerde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Törende son konuşmayı Vali Zülkif Dağlı yaptı. Dağlı, sağlık yatırımlarından söz etti, " iyi yoldayız" dedi.
Konuşmaların ardından protokol hep birlikte açılış kurdelesini kesti, Vali ve Belediye Başkanını karşılarında gören bazı vatandaşlar taleplerini iletti. Vali Dağlı ve protokol üyeleri sağlık ocağını dolaşarak incelemede bulundular. Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır Vali Dağlı'ya bilgi verdi.
Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır, 1,5 ay içinde sağlık ocağını kazandırdıklarını söylerken, nüfusu artan mahallede vatandaşların sağlık hizmetine daha kolay ulaşabileceğini belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi