2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçı ile tamamlandı.

Çok sayıda takımın katıldığı müsabakalar sonunda Ereğli Ormanlı Orta Okulu ile Ereğli Turgut Reis Orta Okulu final maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın hemen başında oyun üstünlüğünü eline alan Ereğli Ormanlı Ortaokulu rakibi karşısında sonuca rahat gitti. Sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrılan Ereğli Ormanlı Orta Okulu Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakalarında şampiyonluğunu ilan etti.

Bu şampiyonluğun ardından Ereğli Ormanlı Ortak Okulu Yıldız Futsal takımı Zonguldak'ı Okullararası grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Şampiyon olan Ereğli Ormanlı Orta Okulu'nu tüm rakipleri tebrik ederken turnuvada Ereğli Turgut Reis Orta Okulu ikinci, Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu üçüncü ve Elvanpazarcık Orta Okulu ise dördüncü oldu.

Editör: Pusula Gazetesi