Düzce Kızılay Şubesi Yönetimi, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın Kızılay Düğün Salonundaki toplantılarının iptal edildiği iddiasına ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi yetkilisi Düzce Şubesi ile irtibata geçmemiş, sözleşme yapmamış, talepte bulunmamıştır" açıklamasını yaptı.
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın Düzce TV'ye yaptığı açıklamada Kızılay Düğün salonunda CHP İzmir Milletvekili Aytuğ Çıray'ın yeni anayasaya neden hayır denmesi gerektiği anlatmak için yapılacakları olan toplantının her şeyinin hazır olduğunu ancak son dakikada Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından engellendiğini ve anlaşma yapılan salonun iptal edildiğini iddia etmesi üzerine Kızılay'dan açıklama geldi.
Kızılay Düzce Şubesi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Düzce Kızılay Düğün Salonu için hiçbir Cumhuriyet Halk Partisi yetkilisi Düzce Şubesi ile irtibata geçmemiş, sözleşme yapmamış, talepte bulunmamıştır. Kızılay'ın salonu daha önceden alınan karar ile hiç kimseye kiralanmaması hususunda 27 Şubat 2017 tarihinde toplanan yönetim kurulumuz kararı vardır. Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerinin şubemizi karalayan işbu iddiasını şiddetle reddediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin sözleşme yapmadığı şubemiz ile hiçbir şekilde irtibata geçmediği bu kadar açıkken Kızılay'ımızı karalamasını kendilerine yakıştıramadık" denildi.
Açıklamada ayrıca açıklamaların devam etmesi halinde hukuki süreci başlatacakları bildirildi.

Editör: Pusula Gazetesi