Türk Kızılayı tarafından 21 ilde doktor alım ilanı bekleyen Tıp fakültesi mezunları için doktor alımı ilanları Türk Kızılayı tarafından yapılacağı duyuruldu.

İstanbul (Avrupa-Anadolu), Çorlu, Düzce, Edirne, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Sakarya, Şanlıurfa, Zonguldak, Aydın, Bursa, Konya, Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Erzurum, Denizli, Çanakkale, Marmaris, Ankara ve Van olmak üzere Kızılay tarafından toplamda 21 ilde KPSS'siz doktor alımı yapılacağı bildirildi.

KIZILAY EN AZ 7 BİN LİRA MAAŞLA PERSONEL ALIMI YAPACAK

Kızılay doktor alım ilanında, "Dünyanın en önemli insani yardım kuruluşlarından biri olan, afet müdahale ve sosyal hizmetlerin yanı sıra Türkiye'nin kan ihtiyacının tamamını gönüllü bağışçılarından karşılamak için 2005 yılından bu yana "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı"nı yürüten 151 yaşındaki Türk Kızılay olarak Bölge Kan Merkezimizde görevlendirilmek üzere Doğrulama Laboratuvar Birim Yöneticisi / Doktor aramaktayız. " denildi.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Ayrıca Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanı başvuru şartları şöyle:

Tıp Fakültesi mezunu olup Mikrobiyoloji, Klinik Mikrobiyoloji veya Enfeksiyon Hastalıkları ana bilim dallarından birinde uzmanlık diplomasına sahip,
Tercihen kan bankacılığının laboratuvar uygulamalarına yönelik alanlarda (kan bağışçısı tarama ve doğrulama testleri, immünohematolojik testler, kalite kontrolü) en az 3 yıllık deneyim sahibi,

Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilen,
Tam zamanlı çalışabilecek,
Takım çalışmasına yatkın,
Sosyal sorumluluk bilincine sahip,
Mecburi hizmetini tamamlamış,
Seyahat engeli olmayan,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,