Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük, Kilimli İlçesi'nde düzenlenen Genç Kızılay'ın etkinliğine katıldı. Etkinlikte Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ile Kızılay Gençlik Kolları yer aldı.

Yapılan etkinlikte; ağaç dallarına kuşlar için meyveler yerleştirdi, kedi ve köpekler için kaplara sütlü ekmek ile su koydu karınları doyuruldu.

Kilimli Genç Kızılay'ın bu haftaki etkinliği; sokaklardaki sessiz dostlar için düşünüldü. Sert hava şartlarından dolayı besin ihtiyacını karşılayamayan sessiz dostlar için çalışıldı. Kilimli limanında ve sahil parkın bazı bölgelerinde kedi ve köpekler için kaplara sütlü ekmek ile su koydular karınlarını doyurdular.

Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük, etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu ve genç Kızılay üyelerini kutladığını ifade etti.

Kilimli Genç Kızılay Başkanı Mert Çakır, her hafta bir etkinlik düzenlediklerini belirterek "Bu hafta da böyle güzel bir etkinlikte ziyaretimize gelerek bize destek olarak yanımızda bulunan Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Sayın Alper Küçük, Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Sayın Aydın Ergenç, Türk Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Sayın Mevlüd Kesin, Genç Kızılay Zonguldak Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun'a çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte dokunduğumuz her yeri güzelleştireceğiz. Bu Hilal bu günler için var" dedi.