Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Çadırlarda verdiği hizmeti Zonguldak'ın mahallelerinde yaşayan ve maddi sıkıntıda olan vatandaşları evlerinden çıkarmadan ve aile ortamını bozmadan evlere hizmeti evlere taşıyor.

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, ramazan ayında maddi durumu iyi olmayanlara veriylecek hizmet ve yemek için tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi.
Zonguldak'ta geçtiğimiz yıl çadırla 7 bin kişiye ulaştıklarını ifade eden Kızılay başkanı Ergenç, "Biliyorsunuz sosyal yardımlaşma vakfımızla birlikte geçen sene Ramazan ayında yaklaşık 7000 kişiye çadırlarımızda buluşturmuştuk. Bu ramazan ayında virüs nedeniyle çadır kurmayacağız, bu sene de evlere ulaşacağız. İnşallah bu yıl 750 kişiye 210 hanede ulaşmayı planlıyoruz" dedi.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE RAMAZAN AYINDA DAHA DUYARLI OLMALIYIZ

Mobil mutfak kurmanın şu anda hazırlığını yaptıklarını ve ayrıca ikram aracı konusunda baya mesafe kat ettiklerini belirten Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, "Zonguldak halkına bütün kardeşlerimizden tüm Zonguldak halkımızdan çok sabırlı olmanın diliyorum. Bugünler de geçecek elbet" şeklinde konuştu.