Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, "Çaycuma Kan Bağışlıyor Hayat Kurtarıyor" etkinliğine verdiği destekten dolayı Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı'ya teşekkür plaketi verdi.

Çaycuma'da, her yıl geleneksel olarak yapılan kan bağış kampanyası, 13 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti. "Çaycuma Kan Bağışlıyor Hayat Kurtarıyor" sloganıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kampanyaya tüm kurum, kuruluş ve siyasi partiler destek verirken yoğun katılım sağlanmıştı. Kampanyada, 220 ünite kan toplandığı açıklanmıştı.

Zonguldak Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Koordinatörü Özcan Güler ve Kızılay Çaycuma Temsilcisi Raci Sönmez, kampanyalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundukları Kaymakam Keçeli, TSO Başkanı Kamitoğlu, Esanf Odası Başkanı Kandemir ve AK Parti İlçe Başkanı Doğancı'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi