Devrek'in Bakırcılar Köyü'nden kız istemeye giden aile "Red" cevabı alınca ortalığı savaş alanına çevirdi.

Devrek'in Çorak Köyünde ikamet eden 32 yaşındaki İbrahim Gebeş, bir yıl önce Devrek'te Uğur Işılak konserinde Bakırcılar Köyünden gurbetçi Sümeyra Cin (19) ile tanıştı.
İkili bu tanışmayı sosyal paylaşım sitesinde de sürdürdü.
Ailesiyle birlikte izne gelen Sümeyra'yı istemek için damat adayı İbrahim Gebeş, babası Remzi Gebeş ve amcası Ali Gebeş kızın Bakırcılar Köyündeki evine gitti.

Kızın babası Meftun Cin bu durumu hazmademeyerek karşı tarafın getirdiği buketi pençereden dışarıya attı. Bunu gören damat adayının amcası Ali Gebeş de kızın babasını darp etmeye başlayınca olay büyüdü ve ortalık savaş alanına döndü. Damat adayının amcası Ali Gebeş kız evinin camlarını silahla yere indirdikten sonra olay yerinden geldiği araçla hızla uzaklaştı. Olay yerinde kalan damat adayı ile babası kavgaya hala devam ederken bu kez de kızın amcası Adnan Cin olaya karıştı. Olayda Damat adayı İbrahim Gebeş, babası Remzi Gebeş ile Adnan Cin yaralandı.
Olay üzerine köye çok sayıda jandarma ekibi ile ambulans sevkedildi. Yaralılardan İbrahim ile Remzi Gebeş Çaycuma Devlet Hastanesine sevkedilirken Adnan Cin de Devrek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Adnan Cin'in vucudunda ve kafasında kırıklar olduğu kaydediliyor.

SICAK GELİŞME

Bakırcılar köyünde kız isteme ziyareti sırasında çıkan kavgada yaralı sayısı 10'a yükseldi. Devrek ve Çaycuma Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi