25 yayın evi 14 ünlü yazarı ağırlayan fuar hakkında bilgi veren Genel Koordinatör Ersin Cengiz; "16 Mart tarihine kadar açık olacak organizasyonumuz tüm hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz gibi açılışını konuk Yazar Ahmet Selçuk İlkan'la yaptık. Fuar etkinlikleri kapsamında konser, imza günü düzenledik. Etkinlikler çerçevesinde Kahraman Tazeoğlu okuyucuları ile buluştu.

Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız, Milli Eğitim Müdürümüz, Garnizon Komutanımız açılışımıza katıldılar, kendilerine şükran'larımı sunuyorum. Çaycuma halkını bilgilendirme amacıyla broşürler dağıttık. Organizasyon çerçevesinde yazarlarımızı öğrencilerimiz ile buluşturup söyleşiler düzenliyor, kendi hayatlarını ve tarihçi yazarlarımız tarihi konularda bilgilendirme yapıyorlar. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Seneye inşallah tekrar Çaycuma'da olmayı arzu ediyoruz. Fuara katılan herkese teşekkür ediyor, okumayı sevenleri fuara bekliyoruz"diye konuştu.

Açılışı, Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan ile yapılan kitap fuarında çeşitli tarihlerde Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Kahraman Tazeoğlu, Sinan Yağmur, Ahmet Haldun Terzioğlu, Hasan Ali Toptaş, Birsen Ekim Özen, Yusuf Piliç, Dilara Keskin, Bayram Yılmazgil, Zeynep Sey, Koray Yersüren, Emre Gül ve Volkan Sönmez imza, söyleşi ve şiir dinletisi ile vatandaşlarla buluşacak.

Editör: Pusula Gazetesi