Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde Barbaros Kutlutaş Ortaokulu'nun koordinatörlüğünde Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkıları ile 6 Mart 2018 tarihinde Vali Ahmet Çınar ve Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan katılımı ile açılan ve 10 gün devam eden 25 yayın evi ile 14 yazarı ağırlayan 'Kitap Fuarı' sonunda emeği geçenler yemekte buluştu.

Köy Softasında gerçekleşen yemeğe; Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Yazar Ahmet Haldun Terzioğlu, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Müdürü Harun Toksoy ve fuar da görev yapan öğretmenler katıldı.

İmza, söyleşi, şiir dinletisi, konferans ve konserle başarılı bir şekilde tamamlanan kitap fuarı bölgedeki en büyük organizasyonlardan biri oldu.

Çaycuma'dan gelmekten memnun olduklarını dile getiren yazarlar, ilgilerinden dolayı bölge halkına teşekkür ettiler.

Faur etkinlikleri kapsamında çok sayıda NUTUK dağıtıldı. Vali Ahmet Çınar'da kitaplarını imzaladı.

Kaymakam Serkan Keçeli, fuara emeği geçenlere teşekkür ederek; "Vatandaşlarımız bir çok farklı kitaba ulaşma imkanı buldu. İlçemiz ve bölgemiz için önemli bir organizasyon oldu. İnşallah geleneksel hale dönüşecektir"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi