2019-2020 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor sezona iddialı girmelerine rağmen özellikle Ereğli Belediyespor büyük taraftarına bir hayal kırıklığı yaşattı. Devrek Belediyespor ise geçtiğimiz yıllara oranla başarılı bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı kaçıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sezon başarılı bir grafik çizerek 54 puanla en yakın rakibi Ankara TKİ'ye 9 puan fark attı.

Corona Virüs salgını nedeniyle Mart ayı içinde TFF tarafından ertelenen maçların akabinde TFF önce liglerin 18 Temmuz tarihinden itibaren başlayacağını, ardından ise ligleri iptal ettiğini açıkladı. Bu durumda ise liderlerin direkt olarak bir üst lige çıkmaları gündeme geldi.

TFF resmi olarak açıklamamasına rağmen Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor'un grubunda bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor şimdiden şampiyonluk kutlamalarına başladı. Kırmızı-lacivertli ekip gelecek sezon 3'nücü ligde mücadele edecek.

Temsilcilerimizden Devrek Belediyespor 34 puanla ligi 5'inci sırada tamamlarken, bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise 27 puanla 10'ncu sırada bulunuyor.