TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet, 2 yenilgi alarak 6 puanla 9.sırada bulunan Zonguldakspor Kıraklarelispor ile deplasmanda karşılaşacak. Çarşamba günü saat 16.00'da Kırklareli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçta Uşak bölgesinden mesleği Kimyager olan B Klasman hakemi Veli Karakaya düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaşoğlu ve Fatih Söyler yapacak.

KAFİLE SALI SABAH KIRKLARELİ'YE GİTTİ

Zonguldakspor Pazartesi saat 16.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı son idmanın ardından Salı sabah saatlerinde Zonguldak'tan ayrılarak Kırklareli'ye hareket etti. Kalacağı otelde kampa giren kırmızı-lacivertli ekip öğleden sonra idman yaparak maçın başlama saatini beklemeye başladı.

DIŞ SAHA FOBİSİNİ YENMEK İSTİYOR

Kırmızı-lacivertli ekip ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi alırken, iki iç sahada galibiyet, iki dış sahada yenilgi aldı. Bu sezon Altay ve Konya Anadolu Selçuk deplasmanlarından puan alamayan Zonguldakspor, deplasman fobisini de yenerek Kırklareli'nden puan yada puanlar hedefliyor.

Pazar günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor, Kırklareli'den galip ayrılması halinde Sakaryaspor maçında tribünleri dolması bekleniyor. Bu maçlarda alınacak 6 puan ise kırmızı-lacivertli ekibin hedefini belirleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi