Yaş aldıkça cildimizde yaşlanmanın belirtileri olan kırışıklıklar oluşmaktadır. Yaşlanma belirtilerini yüzümüzden silmenin yolları bulunmaktadır. Kırışıklık tedavisi Eskişehir'de Dr. Oğuz Uçar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Kırışıklık için yapılan en etkili tedavi yöntemi botoks olmaktadır. Erken dönemde ya da genç yaşta kırışıklık için yaşlanma karşıtı düzenli tedaviler ile deride katlanma izleri oluşmasının önüne geçilebilir. Cilt çok daha uzun yıllar herhangi bir müdahale yapılmadan kırışık bir görünümde kalabilir.

Yaşlılık izlerinin yok edilebilmesi için yapılan işlemlerden biride yüz germe işlemidir. Yüz germe Eskişehir'de Dr. Oğuz Uçar tarafından aynı şekilde başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Yüz germe işlemi yapılan estetik operasyonlar içerisinde kişiye en fazla farklı bir görünüme kavuşturan işlem olmaktadır. Önceleri sadece ünlülerin tercih ettiği yüz germe işlemi günümüzde herkesin yaptırdığı bir işlem haline gelmiştir. Yüz germe işlemi yapıldıktan sonra ilk 3 günde yüzde şişkinlik ve ödem oluşumu yaşanabilir. Daha sonra şişliklerin inmesi ile 7-10 günlük bir morarma olacaktır. Morarma geçtikte sonra oldukça yeni ve güzel bir cilde sahip olabileceksiniz. Bu zamana kadar yapılan yüz germe işlemleri başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Cildiniz için çok daha sağlıklı bir görünüm elde edilebilmesi adına yapılan işlemlerden birisi olan HydraFacial Eskişehir'de başarılı bir şekilde yapılmaktadır. İşlemin yapılma süresi 30 dakika kadar bir süre ile yapılmaktadır. İşlemin yapılmasındaki amaç akne, leke, kollagen üretimini uyarıcı şekillerde olan led tedavilerin kullanımı yapılmaktadır. Sizin de cildinizde akne, leke gibi oluşumlar varsa bunların tedavisi için Dr. Oğuz Uçar tarafından başarılı bir şekilde tedavi edilmektedir.

Kırışıklık tedavisi için uygulama yaptırmak istiyorsanız ya da yüz gerdirme işlemi yaptırmak istiyorsanız başarılı bir şekilde Dr. Oğuz Uçar tarafından rahatlıkla yapılacaktır. Daha güzel bir görünüm elde etmek istiyorsanız gerekli küçük tedavilerin yapılması için Eskişehir'e gelmeniz yeterli olacaktır. Geriye kalan tüm işlemler Dr. Oğuz Uçar deneyimi ve profesyonelliği ile oldukça başarılı bir şekilde yapılacaktır. O zaman gençleşmek ve çok daha taze bir cilde kavuşmak için Dr. Oğuz Uçar'a başvurmanız yeterli olacaktır.

Editör: Pusula Gazetesi