TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor bugün deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli ekip bu zorlu karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını tamamlayarak dün sabah saatlerinde kentten ayrılarak Fethiye'ye gitti. Kaldığı otelde kampa giren kırmızı-lacivertli ekip bugün 13.30'da oynanacak maçın başlama saatini bekleyecek. Zonguldakspor'da Onur Eriş ve Ercan Coşkun'un cezaları biterken antrenör Mustafa Göktaş'ın görev vermesi halinde her iki futbolcu da Fethiyespor'a karşı forma giyebilecek. Ertan Koç'un ise cezası devam ediyor:

SON DEPLASMAN GALİBİYETİ SİLİVRİSPOR

Zonguldakspor deplasmanda en son galibiyetini 14 hafta önce Silivrispor'u 1-0 yenerek galip gelmişti. Deplasman karnesi sıkıntılı olan kırmızı-lacivertli ekip 8 Ekim 2017 tarihinde oynanan Silivrispor maçını Onur Eriş'in attığı penaltı golüyle kazanmıştı.

EN SON GÜLÜ OKAN EKEN ATMIŞTI

Zonguldakspor son üç maçtır rakip kaleleri gol atamıyor. En son golü ligin ilk yarısında 1-1 tamamlanan Zonguldakspor-Nazilli Belediyespor maçında 90+4.dakikada Okan Eken atmıştı. Okan Eken'in Keçiörengücü'ne transferinin ardından oynadığı Altay, Karagümrük ve Konya Anadolu Selçuk maçlarında rakip kalelere gol atamayan Zonguldakspor, bugün oynayacağı Fethiyespor maçında hem deplasman fobisini yenmek hem de rakip kaleye gol atmayı hedefliyor.

Zonguldakspor bu zorlu maç öncesinde 20 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak topladığı 25 puanla 12.sırada bulunuyor. Rakip Fethiyespor ise oynadığı 20 maçta 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi alarak topladığı 16 puanla ligin 15.sırasında kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi