TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor son haftalarda yüz güldürmüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak üzüntü yaratan Zonguldakspor galibiyet hasretini bu yenilgi ile birlikte 5 maça çıkarmıştı.

Hafta başından itibaren Pazar günü oynayacağı Başkent Akademi maçı hazırlıklarına başlayan ve ilk idmanını Çaycuma'da yapan Zonguldakspor kafilesi diğer hafta içi idmanlarını ise Fener Sentetik saha ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptı.

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM MAÇ SAATİ BEKLENİYOR
Zonguldakspor Başkent Akademi ile Pazar günü 13.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda karşılaşacak. Bu maçın teknik taktik ve fizik kondisyon idmanlarını tamamlayan Elmas'da futbolcular şeytanın bacağını kırarak kendini taraftara affettirmek istiyor.

TARAFTARLAR TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALACAK
İç ve dış sahada, iyi günde kötü günde Zonguldakspor'un yanında olan cefakar taraftarlar yine her zaman olduğu gibi Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tribündeki yerini alacak. 90 dakika takımını destekleyerek güç verecek olan taraftarlar 5 maçlık hasretin de bitmesini istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi