Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kilimli Belediyespor ve Çaydeğirmeni Belediyespor maçının ardından Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş maçta kendilerine yönelik hakemin yanlı yönetim gösterdiği konusunda basın açıklaması yapmıştı. Kilimli Belediyespor yönetimi ise Başkan Satılmış Gebeş'e yanıt verdi.

"BU AÇIKLAMA BİZLERİ DERİNDEN ETKİLEMİŞTİR"

Kilimli Belediyespor yönetim kurulunun Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satışmış Gebek'e verdiği yanıt aynen şöyle: "01 Aralık 2019 Pazar günü Kilimli Şehir Stadı'nda oynanan Kilimli Belediyespor-Çaydeğirmeni Belediyespor maçıyla ilgili olarak Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Sayın Satılmış Gebeş'in 20 Aralık 2019 tarihinde yapmış olduğu mesnetsiz basın açıklaması Kilimli Belediyespor olarak bizleri derinden etkilemiştir. Sayın Başkanın maç esnasında Kilimli Belediyespor lehine verilmeyen penaltı ve kırmızı karttan ve zabıta memuru olan kendi futbolcusunun Kilimli Belediyesporlu futbolcuya "Bu sene siz b.. şampiyon olursunuz" şeklinde provoke edici sataşmalardan hiç bahsetmeme hususu son derece manidardır. Kendi futbolcusuna kafa atıldığı iddiası da tamamen provokatif yaklaşımdır.

"Biz hiç kimseye hakkımızı yedirmeyiz" diyerek Kilimli Belediyespor'un hak ederek elde ettiği galibiyetini gölge altında bırakma çabaları beyhudedir. Sayın Başkanın bu hafta oynanacak Gelikspor ve Kilimli Belediyespor maçı öncesi bu tür açıklamalarda bulunması suni bir gündemden öte değildir.

"Maç öncesi sonucu kafalarına yazmasınlar" diyerek İl Hakem Kurulu ve Kilimli Belediyespor'u töhmet altında bırakmaktan da kaçınmayan sayın başkan Kilimli Belediyespor'un hak ederek aldığı galibiyete gölge düşürmemelider.

"Bu kafa ile Zonguldak futbolu ilerlemez" açıklamasında bulunan sayın başkan bu sene oynanan Çaydeğirmeni Belediyespor-Akınspor maçında rakibine gösterilen 6 kırmızı kart ile hükmen galip geldiğinde ve Muslu Belediyespor rakibe gösterilen 2 kırmızı kart ile galip geldiğinde yine Zonguldak'ta maçları yöneten yine sitemde bulunduğu hakemler değillermiydi?

Sayın Belediye Başkanının maç ile ilgili görüntüleri izlemesi gerektiği kanısındayız. Kilimli Belediyespor yönetim kurulu olarak İl Hakem Kurulu'nun ve hakemlerin hiçbir etki altında kalmadan maç yönettikleri kanısındayız"

Editör: Pusula Gazetesi