Zonguldak Deplasmanlı Amatör Lig şampiyonu Devrek Belediyespor, baraj maçında Cumartesi günü karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor'u 3-0 yenerek, BAL'a çıkma başarısı gösterdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Devrek Belediyespor şampiyonluk coşkusu yaşadı, Kozlu Belediyesporlu futbolcular ise küme düşmenin şokuyla gözyaşlarına hakim olmadı. Her zamanki gibi biri ağladı, biri güldü.

BANKOĞLU SİCİLİNE BİR ŞAMPİYONLUK DAHA YAZDIRDI

Devrek Belediyespor'u tarihinde ilk kez BAL'a çıkarma başarısı gösteren Antrenör Serkan Bankoğlu bir kez daha tecrübesini konuşturdu, Devrek'e tarihinin en büyük başarısını yaşattı. Bankoğlu onurla ve gururla emeğinin karşılığını şampiyonlukla aldı, başarısına bir yenisini daha ekledi. Başkanına, yönetimine, camiasına ve futbolcularına tek tek teşekkür eden Bankoğlu şampiyonluk ünvanını siciline yazdırdı.

ERKAN SADIKLAR HAKLARININ YENİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Kozlu Belediyespor antrenörü Erkan Sadıklar ise yaşları 17,18 ve 19 olan futbolcularla verdiği mücadele taktirle karşılandı. Devrek Belediyespor'a korku dolu anlar yaşattı. Şanssızlardı, tecrübesizlerdi. Sonuçta Erkan Sadıklar ve talebeleri yüreğini ortaya koydu, ancak başaramadılar.

Maçın kaderini hakem Mehmet Özöztürk'ün belirlediğini belirten Antrenör Erkan Sadıklar "Futbolda bazen iyi oynamak yetmiyor. Çünkü bazen değişik olaylar futbolun önüne geçen faktörler oluyor. Biz isterdik ki ortaya iyi müsabaka yöneten bir hakem olsun. Maçın kader anları vardır. O anlardan birisi de Hakan Ateş'in kaleye giden topu elle kesmesidir.Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımızı kutluyor ve bazı şeylerin temelini başkanımız Kerim Yılmaz ile atacağımıza inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi