Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nün personeller arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, kurum içi aidiyet duygusunu pekiştirmek ve sağlık için çalışanları spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği"Halı Saha Futbol Turnuvası"nda hafta sonu oynanan maçlarla birlikte grup maçları geride kaldı.

KAZANAN DOSTLUK...

Grup maçlarının sonuncusu olan B Grubu'nda yarı finale çıkacak ikinci takımı belirleyecek müsabaka olan Karabük Orman İşletme Müdürlüğü-Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü maçına gelerek takımlara başarılar dileyen Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, "Bugüne kadar yapmış olduğunuz müsabakalarla sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu bir kez daha göstermiş oldunuz. Turnuvamızda tüm takımlarımız kendilerine ve teşkilatımıza yaraşır maçlar oynadı ve oynanan maçlarda her hangi bir sakatlık olmadığı gibi hiçbir takımımızdan kırmızı kart gören sporcumuz da olmadı. Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olacak. İki takımada başarılar diliyorum" dedi.

Karşılaşma, Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı'nın başlama vuruşu ile başladı.Başa baş geçen ve büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakadaheyecan son ana kadar devam etti. Seyirciler sportmenliğe yakışır bir maç seyretti. Personeller de takımlarına tribünden destek olarak turnuvaya ayrı bir renk kattı.

Grup maçlarının ardından A Grubu'nda Devrek Orman İşletme Müdürlüğü ve ZonguldakOrman İşletme Müdürlüğü, B Grubu'nda ise Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ve Ulus Orman İşletme Müdürlüğü takımları yarı final oynamaya hak kazandılar.

Editör: Pusula Gazetesi