Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk. Şampiyonluk hedefinden haftalar önce uzaklaşan eflatun-beyazlı ekip sezona başladığı antrenör Zafer Şahin'in istifasının ardından göreve getirilen mevcut Teknik Patron Ufuk İskender ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde Karasuspor ile 3-3 berabere kalan Ereğli Belediyespor'da yönetim İskender ile karşılıklı görüşerek vedalaştı.

SEMİH TOKATLI İLE ANLAŞTILAR
Ereğli Belediyespor yönetimi Ufuk İskender ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir teknik adamla anlaşmaya vardı. 2012-2013 futbol sezonunda Üçüncü ligde mücadele ettiği dönemde Kilimli Belediyespor'u çalıştıran Semih Tokatlı ile anmaya varan Ereğli Belediyespor yönetiminin aldığı bu karar şaşkınlık yarattı. Tokatlı'nın Ereğli'ye gelerek yönetimle detayları konuşacağı öğrenildi.

Ligde geri kalan 5 hafta için yeni bir teknik adamla anlaşmaya varılması ve kulübü maddi olarak ayrı bir yükün altına sokulması şaşkınlık yarattı. Ligde geri kalan haftalarda alt yapı antrenörleri ile yola devam edilmesi bekleniyordu.

HAFTA SONU RAKİP ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR

Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren eflatun-beyazlı ekipte Çilimli Belediyespor maçında sahaya yeni teknik adam Semih Tokatlı'nın çıkması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi