Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kilimli Belediyespor saha ve seyircisi önünde lider Alaplı Belediyespor'u konuk etti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Perşembe Belediyespor'a yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşatan Kilimli Belediyespor'da antrenör Selahattin Bayar'ın istifasının ardından yönetim göreve başarılı antrenör Serkan Bankoğlu'nu getirdi. İlk maçına çıkan Serkan Bankoğlu ve çıkış arayan Kilimli Belediyespor ilk maçından zaferle ayrıldı.

KİLİMLİ KÖTÜ BAŞLADI, SÜPER BİTİRDİ

Taraftarının tezahuratları altında sahaya çıkan Kilimli Belediyespor yapılan şahsi hatalarla ilk 25 dakikada bir anda 2-0 yenik duruma düştü. İlk yarının son bölümlerinde Kilimli Belediyespor'un imdadına penaltı golü yetişti ve ilk yarı Alaplı Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya beraberlik ve galibiyet için çıkan Kilimli Belediyespor kalesinde üçüncü golü gördü ve 3-1 yenik duruma düştü.

SERKAN BANKOĞLU'NUN HAMLELERİ TUTTU

3-1 yenik durumdaki Kilimli Belediyespor'da antrenör Serkan Bankoğlu ilk hamlesini yaptı ve tecrübeli futbolcu Aytunç'u oyuna aldı. Skoru 3-2'ye getiren Kilimli'de Serkan Bankoğlu bu kez yine tecrübeli bir isim olan Hakan Alkan'ı oyuna aldı. Aytunç ve Hakan'ın oyuna direnç katmasıyla birlikte Kilimli bu kez skoru 3-3'e getirdi. Maçın 89'ncu dakikasında Kilimli Belediyespor attığı golle 4-3 öne geçerek müthiş bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

FUTBOLCULAR VE TARAFTAR SEVİNCİ BİRLİKET YAŞADI

Gollerin ardından antrenör Serkan Bankoğlu sevinçten adeta çıldırdı. Büyük bir sevinç ve gurur yaşayan Serkan Bankoğlu'nun talebeleri galibiyetin coşkusunu taraftarla birlikte yaşadı. Kilimli Belediyespor bu galibiyetle 11 puana yükselerek tekrar zirveye ortak olurken, Alaplı Belediyespor ise 12 puanda kalarak büyük şok yaşadı.

Editör: Pusula Gazetesi