Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kilimli Belediyespor ile Gelikspor arasında ligde amansız bir yarış vardı. Ligde geride kalan 3 haftayı da kazanarak tamamlayan Kilimli belediyespor ve Gelikspor kozlarını Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda paylaştı. Saat 14.30'da oynanan karşılaşmayı Eren Gökmen, Emir Kılıçarslan ve Taygun Tasalı hakem triyosu yönetti.

Maçın hemen 10'ncu dakikasında Geliksporlu Berat çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kilimli Belediyespor 25'nci dakikada attığı golle 1-0 öne geçti, bu gole Gelikspor Musa ile 45'nci dakikada yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GELİKSPOR İKİNCİ YARI 10 KİŞİ İLE COŞTU
İkinci yarıya hızlı başlayan Gelikspor Antrenör Gökhan Konmuş'un taktikleri ile rakibinin üzerine sağlı sollu ataklarla gitmeye başladı. 67'nci dakikada sahneye Ali Efsat çıktı ve Gelikspor'u 2-1 öne geçirdi. Gelikspor fırtınası dinmek bilmedi. Ali Efsat bu kez takımının 3'ncü kendisinin de 2'nci golünü Kilimli Belerdiyespor ağlarına 74'ncü dakikada gönderdi. Bu golle rahatlayan Gelikspor yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyunu dinlendirdi, Kilimli Belediyespor ataklarını kesti. Maç böyle bitecek salınırken oyunca ikinci yarı giren Tolga Gelikspor'un 4'ncü golünü atarak fişi tamamen çekti, Gelikspor'un galibiyetini resmileştirdi. Karşılaşma 4-1 Gelikspor'un üstünlüğü ile bitti.

CENTİLMENCE BİRBİRLERİNİ TEBRİK ETTİLER
Kilimli Belediyespor antrenörü Selahattin Bayar ve Gelikspor antenörü Gökhan Konmuş maçın ardından birbirini kutladı, futbolcularda birbirini tebrik ederek sahadan ayrıldılar. Geliksporlu futbolcular 4-1'lik galibiyetin coşkusunu taraftarıyla kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi