Deplasmanlı Amatör Süper Ligde zirve mücadelesinin içinde olmak isteyen Kilimli Belediyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda son haftaların başarılı ekiplerinden Çaydeğirmenispor'u 5-0 gibi farklı skorla yenmişti. Pazar günü saha ve seyircisi önünde 14.30'da ligin en genç ekiplerinden Kozlu Belediyespor ile karşılaşacak olan Kilimli Belediyespor bu maçın hazırlıklarını Antrenör Selahattin Bayar nezaretinde Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda sürdürüyor.

Geride kalan 7 hafta içinde 4 galibiyete imza atan sarı siyahlı ekip 3 kez yenildi. Henüz ligde beraberliği olmayan sarı-siyahlı ekip, genç rakibi Kozlu Belediyespor'u da yenerek seri yakalamak istiyor.

Kozlu Belediyespor'un geçtiğimiz hafta Bayatspor ile oynadığı maçta 3 kırmızı kart görerek mevcut kadrosundan iyi futbolcularının cezalı olmasını iyi değerlendirmek isteyen Kilimli Belediyespor bu maça 3 puan gözüyle bakıyor. Sahaya temkinli çıkacak olan Kilimli Belediyespor alacağı galibiyetle 12 olan puanını 15'e yükselterek zirve yarışını sürdürmenin planlarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi