Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kilimli Belediyespor antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte müthiş bir çıkış yakaladı. Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle lider Gelikspor'un 2 puan ardından takipte bulunan Kilimli Belediyespor sahasında konuk ettiği Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında zor anlar yaşadı.

DEVREYİ YENİK TAMAMLADI
Kilimli Belediyespor taraftarının önünde maça temkinli başlamasına rağmen 44'ncü dakikada kalesinde döndüğü golle devreyi 1-0 mağlup tamamladı.

Devre arasında antrenör Serkan Bankoğlu'un motivasyonuyla çıkan Kilimli Belediyesporlu futbolcular baskılı ve mücadeleci futbollarıyla yaklaşık 60'ncı dakikada beraberliği yakaladılar, ardından 82'nci dakikada ise galibiyet golünü attılar. 90 dakika genelinde zor anlar yaşayan Kilimli Belediyespor şampiyonluk yolunda Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında adeta öldü öldü dirildi. 90 dakika sonunda sahadan 2-1 galip ayrılan sarı-siyahlı ekip derin bir nefes aldı.

HAFTA SONU BÜYÜK MAÇ VAR
Kilimli Belediyespor hafta sonu deplasmanda lider Gelikspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma her iki takım açısından da büyük önem taşıyor.

Editör: Pusula Gazetesi