2020-2021 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig maçları başladı. 266 takımla oynanması gereken ancak yalnızca 108 takımın katıldığı BAL'da Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor lige katılmadı. 2021-2022 futbol sezonu ile birlikte Bölgesel Amatör Lig'e devam edecekler. Zonguldak'ı temsil eden Kilimli Belediyespor 1.Bölge 3.Grup'ta mücadele edecek. Sarı-siyahlı ekip ilk haftayı BAY geçirirken, grupta oynanan maçta İstanbul temsilcileri Maltepespor ile Bulvarspor 2-2 berabere kaldı.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR İLK MAÇINI MALTEPE İLE OYNAYACAK
Temsilcimiz Kilimli Belediyespor Çarşamba gününü bay geçti. 3 takımın bulunduğu 3.Grup'ta ilk maçını 13 Haziran Pazar günü 17.00'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda İstanbul temsilcisi Maltepespor ile oynayacak olan Kilimli Belediyespor'da hazırlıklar devam ediyor. Antrenör Serkan Bankoğlu ilk maçı kazanarak lige moralli başlamak istiyor. Kilimli Belediyespor-Maltapespor maçı pandemi nedeniyle TFF kararıyla seyircisiz oynanacak.

MAÇIN HAKEMİ BURSA'DAN GELİYOR

Kilimli Belediyespor-Maltepespor maçını MHK Bursa bölgesinden bölgesel hakem Mutluhan Çırakoğlu'nu atadı. Çırakoğlu'nun yardımcılıklarını ise Yalova'dan bölgesel yardımcı Mehmet Yıldız ve Bursa'dan bölgesel yardımcı hakem Semih Kurtuluş yapacak.