Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor gözünü liderlik koltuğuna dikti. Sarı-siyahlı ekip Serkan Bankoğlu ile birlikte galibiyet serisi yakalarken, aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Gelikspor ile geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da yarışa giren Kilimli Belediyespor gözünü liderliğe dikti. Bu iki takımı yakından takip eden Alaplı Belediyepor ve Perşembe Belediyespor'da şampiyon adayları arasında bulunuyor.

KİLİMLİ, AKIN DEPLASMANINDA!

Kilimli Belediyespor ligin son sırasında bulunan Akınspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü 12.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde kendi tesislerinde sürdüren Kilimli Belediyespor maçı kazanarak beklemeye geçecek. Sarı-siyahlı ekip lider Gelikspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı İstasyon Gemicilerspor maçında puan kaybetmesini bekleyecek.

Kilimli Belediyespor'un planlarının tutması halinde sarı-siyahlı ekip diğer takımların alacağı sonuçlara bakmaksınız haftayı lider girme fırsatı bulacak.

Editör: Pusula Gazetesi