Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde Gelikspor ile Kilimli Belediyespor 28'er puanla yan yana ikinci yarıya başlamıştı. İlkyarı çetin geçen mücadelede önce Gelikspor 5 puan öne geçmişti, ardından Kilimli Belediyespor Gelikspor'u yakalamıştı.

İki takım da şampiyonluğa kilitlenerek ikinci yarıya başladı. Ancak Kilimli Belediyespor Çaydeğirmeni Belediyespor ve Akınspor ile berabere kalarak altın değerinde 4 puan kaybetti. Gelikspor ise Filyos Ateş karşısında hükmen, Çaycumaspor karşısında ise sahadan 3-0 galip ayrılarak puan farkını 4'e çıkararak büyük avantaj sağladı.

GELİKSPOR-ÇAYCUMASPOR: 3-0

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü bulunmayan Gelikspor saha ve seyircisi önünde Çaycumaspor'u konuk etti. Taraftarının önünde oynadığı etkili futbolunun karşılığını 3-0'lık galibiyetle alan mavi-beyazlı ekip 34 puana yükselerek zirvede yalnız kaldı. Çaycumaspor ise kaybettiği 3 puanın ardından haftayı 11 puanla 8'nci sırada tamamladı.

AKINSPOR-KİLİMLİ BELEDİYESPOR: 2-2

Şampiyonluğun büyük adaylarından olan Kilimli Belediyespor devre arasında kadrosunda yaptığı değişikliklerin ardından oynadığı 2 maçta da hayal kırıklığı yaşadı. Ereğli deplasmanında Akınspor ile karşılaşan ve rakibi karşısında 2-1 yenik duruma düşmesinin ardından son dakikalarda attığı golle 2-2'lik beraberliği yakalayan Kilimli Belediyespor sahadan 1 puanla ayrılarak 2 önemli puan daha kaybetti.

PERŞEMBE BELEDİYESPOR-İHSANİYESPOR: 5-0

Süper Amatör Lig ekiplerinden Perşembe Belediyespor sahasında son haftaların başarılı takımı İhsaniyespor'u konuk etti. 90 dakika boyunca etkili futbol oynayan Perşembe Belediyespor sahadan 5-0 gibi farklı skorla ayrılarak kümede kalma yolunda önemli bir galibiyete imza attı. 11 puanla 9'ncu sırada bulunan Perşembe Belediyespor'da moraller yerinde. İhsaniyespor ise aldığı farklı yenilgi ile hayal kırıklığına uğradı.

MUSLU BELEDİYE-ALAPLI BEDİYE: 0-1

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kozlu Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek ikinci yarıya 3 puanla başlayan Muslu Belediyespor sahasında Alaplı Belediyespor'u konuk etti. Kırmızı-lacivertli ekip sahasında rakibine 1-0 yenilerek önemli 3 puan kaybetti. Alaplı Belediyespor ise aldığı galibiyetle çıkışını sürdürdü.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR-KOZLU BELEDİYESPOR: 3-0

Çaydeğirmeni Belediyespor antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte çıkışını sürdürüyor. Sahasında oynadığı Kozlu Belediyespor karşısında coşkulu futbol oynayan Çaydeğirmeni Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılarak puaını 19'a yükselterek çıkışını sürdürdü. Kozlu Belediyespor ise 7 puanda küme düşme potasında kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi