Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligin iddialı ekiplerinden Kilimli Belediyespor'da moraller yerinde. Ligde 24 puanlı Gelikspor'un 2 puan gerisinde 22 puanla ikinci sırada bulunan Kilimli Belediyespor zirve yarışında Gelik'in peşini bırakmıyor.

Saha ve seyircisi önünde Gelikspor'a 4-1 yenilerek zirve yolunda ağır yara alan Kilimli Belediyespor Çaycumaspor ile de deplasmanda berabere kalarak üzüntü yaşatmıştı. Ancak Gelikspor'un Muslu Belediyespor'a yenilmesiyle puan farkını 2'ye düşüne Kilimli Belediyespor umutlarını sürdürüyor.

"TARAFTAR FUTBOLDAN KEYİF ALIYOR"

Antrenör Selahattin Bayar "Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Taraftarlarımız oynanan futboldan keyif alıyor ve takımlarını 90 dakika destekliyor. İnşallah sezon sonunda onlara şampiyonluk hediye edeceğiz" dedi.

Ligde son oynadığı karşılaşmada Alaplı Belediyespor ile sahasında zorlu bir maç oynayan Kilimli Belediyespor yaklaşık 7-8 net pozisyon yakalamasına rağmen 90+2'nci dakikasında attığı golle rakibini 1-0 yenmişti. Maçlarda gol sıkıntısı yaşayan Kilimli Belediyespor'da antrenör Selahattin Bayar futbolcularla özel olarak ilgilenirken, özellikle golcülere uyarılarda bulunuyor. Son oynadıkları Kozlu ve Alaplı maçlarını Alkan'ın attığı gollerle kurtaran sarı-siyahlı ekip hafta sonu deplasmanda Capeti Merkez Atölyesispor ile karşı karşıya gelecek. Kilimli Belediyespor'da antrenör Selahattin Bayar futbolcuları bu maça motive ederken, konsantre eksikliği yaşamamaları konusunda da dikkat çekti.

Editör: Pusula Gazetesi