Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor'un antrenörü Selahattin Bayar takımın son durumu hakkında bilgi verirken, transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Bayar, ayrıca 24 Ağustos'ta topbaşı yapacaklarını söyledi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Transfer çalışmalarını değerlendiren Bayar ''İç transferden geçen seneden 15-16 tane oyuncularımız vardı. Onlardan 5 tanesi ile yola devam edeceğiz. Diğerlerine ise kulüp bulmalarını söyledik. Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. 4 tane daha oyuncu katacağız aramıza bunlar 1 hafta sonra netleşecek. Bu 4 tane oyuncu görüştüğümüz oyuncuların dışında. Hatta bugün 2 tanesi ile görüştüm onlarda bu hafta içi haber bekliyoruz" şeklinde konuştu.

YENİ SEZON PLANLAMASI BELİRLENDİ

Yeni sezon çalışmalarının başlama tarihi hakkında da bilgi veren Bayar Kaan Demircan, Suat Kerçkin ve Gökhan'ı iyi tanıdığını ancak gündemlerine olan yabancı uyruklu futbolcuları araştırdıklarını, ancak aralarına katıldıktan sonra tanıyacaklarını söyledi. Bayar "Sezon açılışını ise Kurban Bayramından sonra Ağustos'un 24'ünde yapacağız'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi