AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin referandum gezileri kapsamında Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, her seçimde olduğu gibi, bu referandum sürecinin de önemli olduğunu, bu nedenle Yığılca'da "Evet" oylarında yüksek yüzde beklediklerini ve sonucun aksi bir sonuç olmayacağını bildiklerini ifade ettiler. Ayrıca bu süreç zarfında gerek AK Parti ilçe teşkilatının gerekse Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in var güçleriyle çalışacaklarını, gecelerini gündüzlerine katacaklarını, bir nebze olsun şüphesiz bildiklerini ifade etti.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'te "İl Başkanımız Hikmet Keskin'in dediği gibi, şahsım adına gerek ben, gerekse AK Parti İlçe Teşkilatımız gece gündüz demeden, yorulmak bilmeden bu referandum sürecinde durmadan çalışacağız. Allah'ın izni ile 16 Nisan'da Yığılca'da sandıklarda rekor bir yüzde ile 'Evet' diyeceğiz. Gayemiz istikrarlı büyümeyi devam ettiren bir Türkiye. Bu vesile ile İl Başkanımız Hikmet Keskin'in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Gerek referandum sürecinde gerekse bütün seçim ve çalışma süreçlerinde var gücümüzle, durmadan çalışacağımızdan şüpheleri olmasın" dedi.
Ziyaretin devam eden sürecinde Yığılca Belediyesi Toplantı Salonunda köy muhtarlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Hikmet Keskin, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi ve çözüm yolları konusunda istişarede bulundu. Toplantının akabinde Yığılca Belediyesi'nden ayrılan Düzce Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin Yığılca'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Editör: Pusula Gazetesi